Categories
Новини

Двері з масиву

Міжкімнатні двері з масиву дерева. Сучасний ринок будівельних матеріалів переповнений різноманітними дверними конструкціями. Виробники використовують різноманітні технології, матеріали виготовлення, прагнуть створити оригінальний дизайн виробів, оснастити їх функціональною фурнітурою. Все більшої популярності серед українців набувають міжкімнатні двері з масиву сосни.

Сосна – м’який, стійкий до зміни температур матеріал світлого відтінку. Соснова деревина, більш доступна, ніж дубова або модрина деревина, не поступається як дорогі породи дерева. Великий споживчий попит на міжкімнатні двері з сосни визначається як екологічною, так і економічною вигодою. Матеріал чудово підходить для створення незвичайного дизайну дерев’яних дверей: має смугасту текстуру, малюнок якої залежить від розпилу, натуральні тони від світло-жовтого до темно-бежевого.

Деревина легко фарбується, дозволяючи оформлювачу втілити у життя будь-яку професійну ідею. Вартість міжкімнатних дверей із сосни не можна назвати демократичною (щодо вартості продукції зі штучних матеріалів), але якість, довговічність та краса цих виробів не можуть мати низьку ціну. Вони виготовляються тільки з натуральної деревини, бувають склеєними з окремих брусів або створеними з цілісних полотен. Нові технології обробки деревини дозволяють отримувати однаково довговічний і міцний продукт за будь-яких способів виготовлення.

Міжкімнатні двері із сосни – чудове доповнення ексклюзивних дизайнерських проектів. Інтер’єр квартири, котеджу, офісу, торгового приміщення можуть прикрасити міжкімнатні двері із сосни, виконані в стилі модерн, класика, вінтаж або бароко. Привабливий вигляд може ввести простого покупця в оману. Якщо не впевнені як самостійно вибрані міжкімнатні двері, то зверніться за порадою до фахівців у наших магазинах. Імовірність придбання міжкімнатних дверей масиву сосни максимально мала, якщо віддати перевагу продукцію авторитетного виробника.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи