Categories
Новини

Двостулкові кімнатні двері: переваги та особливості

Двостулкові двері – відмінне рішення для великих дверних отворів, тому що вони роблять вхід максимально зручним. При двох відкритих стулках в отвір легко внести габаритні речі, а одна зачинена стулка зберігатиме тепло в кімнаті. Такі дверні конструкції надають інтер’єру розкішного та презентабельного вигляду, дозволяючи зонувати простір. У каталозі магазину «Центр дверей» представлено різні моделі, які встановлюються у житлових, службових та громадських приміщеннях.

Переваги двостулкових дверей?

Полуторні дверні конструкції візуально збільшують простір, тому підходять для невеликих кімнат. Крім цього, вони відрізняються такими якостями:

  • цільногнутим коробом товщиною до 80 мм, що надає дверям міцності та зносостійкості;
  • полотном із МДФ, яке має велику щільність, не коробиться, виключаючи деформацію дверей, вологостійке, стійке до температурних коливань, має високий рівень тепло- та звукоізоляції;
  • наповнювачем із мінеральної вати, стійкою до утворення плісняви, гнилі, відкритого вогню;
  • замками Apecs або Mottura – їх складно зламати, при пожежі внутрішні елементи витримують високу температуру, не плавляться та не деформуються, в окремих моделях передбачена додаткова броненакладка.

Окремі зразки мають вставки зі склопакетів, прикрашені ажурними ґратами. Недоліків вироби практично не мають, лише необхідність додаткового розширення отвору, якщо вирішено встановити саме таку модель замість дверей з однією стулкою.

Умови покупки в магазині «Центр дверей»

На сайті компанії можна вибрати і купити конструкції з колекцій Portala, Redfort, Straj Proof, «Форт», «Берислав». Усі вони виготовляються з якісних матеріалів (сталь, МДФ, ДСП, захисна плівка із ПВХ), на сучасному обладнанні, де кожен виробничий етап ретельно контролюється. Кожний виріб – екологічно чистий, є відповідні сертифікати. Оформлюючи замовлення у компанії «Центр дверей», покупець отримує:

  • якісні вироби за прийнятними цінами – можна купити готові конструкції чи зробити на замовлення;
  • докладну консультацію щодо вибору товару та можливість виклику дизайнера;
  • комплексні послуги – замір, монтаж, доставку по всій Україні.

Постійним покупцям та оптовим замовникам надаються знижки. Щоб замовити та встановити двостулкові двері, можна особисто відвідати салони, адреси яких є на сайті. Також зробити замовлення можливо за вказаним номером або скориставшись опцією «Зворотний зв’язок». Окрім цього, є можливість написати на будь-який месенджер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи