Categories
Новини

Фарбовані двері

Крашені двері мають ряд переваг у порівнянні з іншими видами дверей. Найголовніша перевага фарбованих дверей – її гігієнічність. Адже не даремно в більшості медичних закладів, дитячих садках двері фарбують. Звичайно, біле дверне полотно виглядає не завжди в тему в приміщенні, зате пофарбована поверхня легко миється, не боїться миючих розчинів і дезінфекції. Наступна перевага – вільний вибір кольору. Подобається білий – фарбуємо у білий, а не подобається – фарбуємо у будь-якій іншій і це вже будуть кольорові двері.

Чудово виглядають на фарбованих дверях різноманітні малюнки. Існує навіть модна тенденція, малювати на двері якусь ілюзію – оптичний обман (вікно на вулицю, продовження кімнати, сходи в небо або будь-що інше). Фарбовані кольорові двері один із найкращих варіантів дизайнерського виконання інтер’єру. Чергова перевага фарбованих дверей – їхня не висока вартість. Як правило, під фарбування не використовують цінні породи дерева (сюди найчастіше йде звичайна сосна, гарної якості). Такі двері успішно виконують свої функції, зберігаючи при цьому естетичний зовнішній вигляд. Всі сучки, нерівності акуратно зашпакльовані, поверхня пофарбована в потрібний колір за каталогом RAL. Наступна перевага – легкість ремонту та зміни дизайну. Якщо раптом щось трапилося (наприклад, вибили замок), і у двері утворився дефект, його легко можна відремонтувати з використанням клею, цвяхів, загладити нерівність шпаклівкою, ошкурити і перефарбувати двері.

Вона виглядатиме як нова. Не сподобався колір, згодом облізла чи вигоріла фарба – це не проблема. Двері ошкурюються і заново фарбуються. Прекрасним рішенням пофарбовані двері будуть для кухні та ванної кімнати. Саме в цих приміщеннях нестабільний режим вологості та температури, підвищена кількість мікроорганізмів. Фарбовані двері в таких умовах не вбиратимуть вологу (оскільки фарба не пропускає воду), а догляд за дверима в цих приміщеннях буде максимально легким. Саме завдяки всім цим властивостям та багатьом іншим, фарбовані двері досі залишаються популярними, успішно продаються, а люди, які їх обирають, залишаються задоволені.

Ще одна незаперечна перевага фарбованих дверей – це абсолютно вільний вибір колірної гами. Завдяки всім вищепереліченим перевагам, фарбовані двері і на сьогоднішній день залишаються популярними і затребуваними не тільки серед звичайних покупців, але і серед великих установ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи