Categories
Новини

Ламіновані двері

У нашій країні до сьогодні ламіновані двері високої якості практично не були представлені. З цієї причини використовувалися фільончасті або шпоновані італійські або іспанські двері. Але якийсь час тому на українському ринку з’явилися двері із синтетичним покриттям. Матеріал, який прийшов у виробництво дверей з меблевої промисловості називається ламінатом.

Ламіновані двері – це такі двері, які декоровані з використанням плівки під дерево. Така плівка не має жодного зв’язку з целюлозою. Існують плівки, які просочуються меламіновою смолою, на паперовій основі та скловолоконна плівка. Ламіновані двері, декоровані скловолоконною плівкою, досить дорогі, тому часто для ламінування дверей застосовують плівку на паперовій основі.

Але, на жаль, ламіновані двері, декоровані паперовою плівкою, бояться вологи і більш схильні до різних пошкоджень, а також нестійкі до ультрафіолетового та хімічного впливу. Ламіновані двері, які були просочені меламіновою смолою, не повинні боятися вологості. Якщо такі двері обробляти хімічними речовинами, вони не змінять свою текстуру. Ламіновані двері, просочені смолою, не вицвітають з часом і від світла.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи