Categories
Новини

Міжкімнатні двері: якщо стандарт неприйнятний.

Особливості дверей

Будь-які міжкімнатні двері укомплектовані дверною коробкою та наличниками, а в міру бажання замовника ще й плоскими доборами. Звучить це дуже привабливо, але не завжди і не так легко. У деяких випадках існуючі стандартні двері не підходять за своїми розмірами до отвору. Це не така велика проблема, тому що більшість виробників вирішують такі питання, окремо обумовлюючи вартість і тривалість виробництва такого об’єкта. Завдяки цьому можна отримати двері з модельного ряду, але із зміненими конкретними розмірами.

Можливі ситуації, коли для ексклюзивного дизайну інтер’єру необхідні двері з певної породи деревини. Проблематично підібрати таку, адже в серйозному виробництві дуже рідко застосовують горіх, клен або вишню.

Іноді для створення більшого стилю інтер’єру застосовуються двері, що відрізняються формою та геометрією від стандартних моделей. У таких випадках необхідно вдаватися до допомоги столярних виробництв, які можуть виготовити двері за потрібним проектом.

Ще одна проблема – декорування примикання до стіни під час встановлення дверного блоку. Здебільшого, міжкімнатні перегородки мають товщину близько 100 мм, тоді як стандартна коробка – 70 мм. Ширини останньої не вистачає, щоб закрити отвір. У такому випадку необхідно збільшити ширину дверної коробки, беручи до уваги товщину отвору.

Унікальний дизайн дверей на замовлення

Існують двері – гармошка та відкатні. А для таємних приміщень можуть використовуватися двері у вигляді шафи, дзеркала та …

Якщо хочете, щоб інтер’єр відповідав стилю вашого приміщення, зараз це легко та реально. На допомогу нам приходять виробництва, які виготовляють двері за індивідуальними замовленнями.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи