Categories
Новини

Скляні двері

Скляні міжкімнатні двері – це нова тенденція в сучасному стилі. Донедавна вітчизняному споживачеві пропонувалися скляні двері італійського виробництва. Наша компанія рада представити Вам скляні міжкімнатні двері російського виробництва, що не поступаються європейським аналогам за якістю та за низькою ціною. Скляні двері мають низку безперечних переваг.

Значно більший термін служби, відсутність деформацій з часом, висока стійкість до механічних дій. За ними дуже легко доглядати і, безперечно, скляні міжкімнатні двері є окрасою будь-якого інтер’єру. До вашої уваги представлені скляні двері прозорі, напівматові, матові та дзеркальні. Фрезерування та ф’юзинг додадуть вишуканості Вашим дверям. Скляні двері бувають безлічі видів та типів – розстібні, розсувні, маятникового типу або відкатні скляні двері. Скляні двері значно збільшують зорово площу будь-якого приміщення або кімнати.

Скляні двері, виготовлені із застосуванням сучасних матеріалів і технологій, досить міцні, надійні та довговічні, не дивлячись на крихкість. Скляні двері, виконані з сучасних матеріалів, можуть бути різних кольорів, прозорості або мати нанесений візерунок або малюнок – що дозволяє їх використовувати у будь-яких типах приміщень, від міжкімнатних квартирних дверей до вітражних вхідних дверей. Скляні двері мають чудову звукоізоляцію приміщення.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи